Over ons

Auto Service Bink is het vertrouwde adres in Deventer voor het onderhoud aan uw auto. Wij zijn RDW erkend en hebben kennis van ieder soort auto. Ook voeren we APK keuringen uit, vervangen de banden, hebben we een airco service, spoelen we automaatbakken en ga zo maar door. Kortom: Auto Service Bink is de betere keus voor ieder soort onderhoud aan uw auto.

Kennis

Onze medewerkers hebben alle benodigde bevoegdheden en krijgen regelmatig nieuwe scholing. Hierdoor garanderen we over de juiste kennis te beschikken. Of u een ouder type of een nieuw type voertuig heeft maakt dus niet uit.

Ervaring

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs, kunt er altijd op vertrouwen dat wij de juiste diagnose kunnen stellen. Ook al lijkt het probleem nog zo ingewikkeld, wij nemen de tijd en zoeken naar de juiste oplossing.

Voordeel

Auto’s zijn al duur om te kopen. Toch is het blijven onderhouden van uw auto essentieel om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Bij Auto Service Bink hanteren we scherpe tarieven, zodat het onderhoud van uw auto betaaalbaar blijft.

De zekerheden bij Auto Service Bink

✔ De juiste diagnose.
✔ Reparatie altijd in overleg.
✔ Monteurs met goede opleiding.
✔ De juiste prijs!

Onze vertrouwde partners

Bij Auto Service Bink werken we met de best mogelijke onderdelen en leveranciers, zodat u lang profijt heeft van de reparaties of het onderhoud aan uw voertuig.